Späť

Skupina ENGIE mení organizačné riadenie

30.06.2020   |   #Aktuality #ENGIE na Slovensku

Bratislava, 30. 6. 2020


Skupina ENGIE na Slovensku od 1. júla 2020 mení svoje organizačné riadenie z regionálneho na divízne. Reaguje tak na meniace sa trhové prostredie, a tiež na meniacu sa štruktúru vlastných  projektov. V budúcnosti by sa chcela ešte viac zamerať na rozvoj služieb v oblastiach, ktoré zastrešujú novovzniknuté divízie – energetika, správa nehnuteľností a realizácia projektov a služieb.

So zmenou organizačnej štruktúry súvisí aj vymenovanie členov vedenia pre jednotlivé divízie. Divíziu energetiky bude riadiť Ing. Martin Žigo, ktorý doposiaľ zastával funkciu riaditeľa pre Regióny Západ a Stred. Tomáš Korpáš, ktorý v ENGIE Services pôsobil ako Key Account Manager, je novým členom vedenia a bude zastávať funkciu riaditeľa Divízie správy nehnuteľností. Divíziu realizácie projektov a služieb bude viesť Ing. Juraj Sochor, ktorý doteraz riadil Región Bratislava.

„Novovymenovaným členom vedenia ďakujem za ich doterajšiu prácu a želám im v nových rolách veľa úspechov. Verím, že vďaka silnému personálnemu obsadeniu týchto riadiacich pozícií, a samozrejme aj s podporou všetkých našich tímov, budeme aj naďalej flexibilne reagovať na potreby našich klientov, posilníme odbornú spoluprácu naprieč regiónmi Slovenska a vytvoríme lepšie podmienky pre rozvoj nových projektov a aktivít, a tiež aj pre odborný rast našich zamestnancov,“ uzatvára Ing. Roman Doupovec, generálny riaditeľ ENGIE Services.

Späť