Späť

ENGIE sa od nového roku stará o správu a údržbu STOP SHOPov

Bratislava, 12. 2. 2018

Od nového roka ENGIE Services poskytuje služby technickej a infraštruktúrnej správy a údržby budov pre 10 objektov spoločnosti IMMOFINANZ Services SR. Konkrétne ide o objekty obchodných parkov STOP SHOP, ktoré sa nachádzajú na rôznych miestach Slovenska. Spolupráca potrvá do konca roku 2020.

Slovenský projekt obchodných parkov STOP SHOP patrí do reťazca predajní umiestnených v ôsmich krajinách a v 70 lokalitách s prenajímateľnou plochou viac ako 460 000 m². Parky STOP SHOP majú jednotný vzhľad a ich jednoduchý dizajn zaručuje vysokú úroveň rozpoznania značky. Svoju cieľovú skupinu oslovujú vďaka osobitej architektúre a špeciálnym službám, ako sú zeleň a detské ihriská. V oblasti stravovania ponúkajú moderný koncept jedál na ulici, pričom využívajú a uprednostňujú regionálnych výrobcov. STOP SHOP predstavujú sympatickú alternatívu k preplneným a často drahým nákupným parkom v centre mesta.

 „Sme radi, že spokojnosť súčasných klientov s kvalitou našich služieb, ktorú sa snažíme neustále zlepšovať, sa nám vypláca. Dôkazom sú noví klienti, ktorých získavame na základe dobrých referencií alebo rozširovanie spolupráce so súčasnými klientmi. To je aj prípad spolupráce so spoločnosťou IMMOFINANZ, pre ktorú od novembra 2017 poskytujeme služby technickej správy a údržby Nákupného centra Polus City Center a dvoch administratívnych budov Polus Tower 1 a Polus Tower 2,“ hovorí Tomáš Korpáš, projektový senior manažér Divízie developmentu, ENGIE Services.

V rámci projektu STOP SHOP poskytuje ENGIE klientovi širokú škálu služieb zo svojho portfólia. Z oblasti technickej prevádzky a údržby je to starostlivosť o tepelné zdroje, zdravotechniku, elektroinštalácie, vzduchotechniku, klimatizáciu a iné technické zariadenia. Ďalšími oblasťami spolupráce sú správa nehnuteľností, energomanažment, upratovacie a deratizačné služby, údržba zelene a zimná údržba či strážne služby.

Späť