Späť

Správa nehnuteľností pre všetky objekty VÚB banky na Slovensku

Bratislava, 15. október 2020


Spoločnosť ENGIE Services uspela vo výberovom konaní a od októbra pokračuje v poskytovaní komplexných služieb správy nehnuteľností pre Všeobecnú úverovú banku. Nadväzuje tak na 10 ročnú spoluprácu s druhou najväčšou bankou na Slovensku. Na rozdiel od predchádzajúceho obdobia, keď ENGIE Services poskytovala svoje služby iba pre centrálu a pobočky na západe a v strede krajiny, sa jej v súčasnosti podarilo získať do správy všetky objekty banky na celom Slovensku. 

ENGIE Services spolupracuje s VÚB bankou od roku 2010. Odvtedy prešla niekoľkými retendrami a úspešne obhájila svoju pozíciu stabilného a spoľahlivého dodávateľa kvalitných služieb správy nehnuteľností. Na základe výhry v poslednom tendri od 1. októbra poskytuje komplexné služby pre centrálu VÚB banky v Bratislave a 155 pobočiek po celom Slovensku, s celkovou spravovanou plochou takmer 133 tisíc m².

Komplexné portfólio služieb dodávaných VÚB banke zahŕňa technickú a komerčnú správu objektov, infraštruktúrnu a energetickú správu nehnuteľností, meranie prevádzkových parametrov systémov a  total guarantee výkon opráv nehnuteľností, inventára a zariadení, v rámci ktorej ENGIE Services garantuje výkony opráv na svoje náklady bez finančnej spoluúčasti klienta.

„Výhra v tendri nás teší a sme hrdí, že môžeme aj naďalej poskytovať kvalitné služby komplexnej správy nehnuteľností pre tak významného klienta, akým je VÚB banka. Veríme, že dôveru, ktorú do nás vložila, nesklameme a aj naďalej budeme pokračovať v úspešnej spolupráci,“ uzatvára Róbert Ruňanin, riaditeľ Divízie obchodných činností.

Späť